Blog

Opret ny Fodboldklub

Kommentarer lukket til Opret ny Fodboldklub

At oprette en ny fodboldklub i Danmark indebærer en række skridt og formaliteter. Her er en generel vejledning, men det er vigtigt at bemærke, at lovgivning og procedurer kan ændre sig, og det er altid en god idé at kontakte de relevante myndigheder for de seneste oplysninger:

  1. Planlægning og Forskning:
    • Undersøg området, hvor du ønsker at etablere klubben for at sikre, at der er interesse og behov.
    • Analyser konkurrencen og find ud af, om der allerede er andre klubber i området.
  2. Organisering og Struktur:
    • Beslut, hvilken type klub du ønsker at oprette (ungdomsklub, amatørklub, osv.).
    • Beslut klubnavnet og udvikl klubbens mission og værdier.
    • Opret en bestyrelse med nøglepositioner som formand, kasserer, og sekretær.
  3. Juridiske Formaliteter:
    • Registrer klubben som en forening. Dette kan normalt gøres ved at kontakte Erhvervsstyrelsen eller din lokale kommune.
    • Opret vedtægter, der beskriver klubbens regler og struktur.
    • Sørg for at klubben overholder lovgivningen omkring foreninger og idrætsorganisationer.
  4. Finansiering og Økonomi:
    • Fastlæg en budgetplan for klubben.
    • Overvej finansieringsmuligheder, herunder medlemskontingenter, sponsoraftaler, og lokale støtteordninger.
  5. Faciliteter:
    • Find og sikre dig adgang til træningsfaciliteter og spillebaner.
    • Samarbejd med lokale myndigheder for at sikre, at du har tilladelse til at bruge de nødvendige områder.
  6. Medlemskab og Rekruttering:
    • Åbn for medlemsregistrering og rekrutter interesserede spillere, trænere og frivillige.
    • Overvej at arrangere opstartsmøder eller events for at promovere klubben.
  7. Kommunikation:
    • Opret en hjemmeside og sociale mediekonti for klubben.
    • Informer lokalsamfundet om klubbens eksistens og aktiviteter.
  8. Deltagelse i Fodboldforbundet:
    • Kontakt det lokale fodboldforbund (DBU – Dansk Boldspil-Union) for at få information om krav og registreringsprocedurer.
    • Følg de nødvendige skridt for at registrere klubben officielt og deltage i relevante turneringer.

Husk at denne vejledning er generel, og der kan være specifikke krav og procedurer, der gælder for din region eller kommune. Det anbefales at kontakte relevante myndigheder og idrætsorganisationer for at få præcis information baseret på dine planer.

december 29, 2023 |

PlusLED.dk: Din One-Stop Løsning for LED-belysning

Kommentarer lukket til PlusLED.dk: Din One-Stop Løsning for LED-belysning
LED
PlusLED.dk er mere end bare en onlinebutik. Vi er din pålidelige partner i LED-belysnings verdenen, udstyret med de bedste priser, hurtig levering, uovertruffen kundeservice og tilpassede løsninger for både virksomheder og privatpersoner. Med os får du ikke bare et produkt, du får en oplevelse og en service der lyser lige så klart som vores LED-løsninger. Kontakt os i dag og oplev forskellen selv. Vi har mange års erfaring, og har solgt LED belysning i 10+ år.

LED 

Gode Priser, Endnu Bedre Kvalitet
Når det kommer til LED-belysning, er det essentielt at finde den perfekte balance mellem pris og kvalitet. Hos PlusLED.dk
 har vi taget dette seriøst. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vores omfattende sortiment af LED-belysning passer både til dit budget og dine specifikke belysningskrav.

Hos www.PlusLED.dk sælger vi næsten alle produkter inden for belysning og lidt mere til, så uanset hvad din belysningsopgave er, kan vi nok opfylde dine ønsker.
Lynhurtig Levering i Hele Danmark
Hos PlusLED.dk er vi stolte af vores leveringstider. Med en levering ramme på 1-3 dage, sikrer vi, at du får dine LED-belysningsløsninger lige når du har brug for dem. Vores effektive lager gør det muligt for os at levere rettidigt, hver gang, over hele Danmark. Vi sender hver dag rigtigt mange pakker, og sørger for altid at levere hurtigst muligt. Det betyder at hvis du står og mangler noget til en opgave, kan du hurtigt få leveret dine materialer og komme i gang.

Kundeservice Der Overstiger Forventningerne
Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Vi har bygget vores omdømme på vores uovertrufne kundeservice. Vores dedikerede team er altid klar til at assistere dig, både over telefon og mail. Vi er her for at guide dig, løse dine problemer og sikre at din oplevelse med os er intet mindre end fremragende. Hvis du har brug for mere teknisk vejledning, har vi i vores kundeservice også en elektriker, der kan vejlede med de mere komplicerede opgaver.

B2B og B2C Løsninger Til Dine Behov
Uanset om du er en virksomhed på udkig efter omkostningseffektive LED-løsninger til din arbejdsplads, eller en privatperson der ønsker at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem, har PlusLED.dk løsningen for dig. Vi tilbyder løsninger til både B2B og B2C kunder, og sørger for, at du får den rette vejledning og det mest passende produkt til dit specifikke behov. Vores kundeservice afdeling har stor erfaring med at vejlede kunder til forskellige opgaver.
juli 24, 2023 |

WordPress hosting

Kommentarer lukket til WordPress hosting

WordPress hosting er en specifik type webhostingtjeneste, der er designet til at imødekomme de særlige krav og behov, der er forbundet med at drive en WordPress-hjemmeside. WordPress hosting på dansk kan også kaldes WordPress webhosting, WordPress hostingtjeneste eller WordPress webhotel.

En WordPress hostingtjeneste giver normalt en forudkonfigureret hostingplatform med de nødvendige ressourcer, som WordPress kræver for at køre effektivt og sikkert. Det inkluderer normalt en hurtig webserver, den nyeste version af PHP og MySQL, og et kontrolpanel, der er specielt designet til at administrere WordPress-websites.

WordPress hostingtjenester kan variere i pris, funktionalitet og supportniveau. Nogle WordPress hostingudbydere tilbyder f.eks. delt hosting, hvor flere WordPress-sites deles om samme server, mens andre tilbyder dedikeret hosting, hvor hele serveren er reserveret til et enkelt WordPress-site. Derudover tilbyder mange WordPress hostingudbydere også VPS-hosting og cloud-hosting, som giver mere fleksibilitet og skalerbarhed.

Ud over de grundlæggende hostingressourcer kan nogle WordPress hostingudbydere også tilbyde en række ekstra funktioner, som f.eks. sikkerhed, backup, caching og support. Nogle af de bedste WordPress hostingtjenester tilbyder også automatiske opdateringer af WordPress-kernen og plugins, hvilket kan hjælpe med at holde dit site sikkert og opdateret.

Når du vælger en WordPress hostingtjeneste, er det vigtigt at vælge en udbyder, der er pålidelig og har en god support. Sørg for at læse anmeldelser og undersøge udbyderens omdømme, før du tager en beslutning.

Hvad er WordPress?

WordPress er en open-source webplatform, der bruges til at oprette og administrere websites og blogs. WordPress på dansk kan også kaldes WordPress CMS (Content Management System), WordPress-platform eller WordPress-system.

WordPress blev lanceret i 2003 og er siden blevet et af de mest populære CMS’er i verden med over 40% af alle websites, der kører på WordPress. WordPress er kendt for sin brugervenlighed, fleksibilitet og tilpasningsmuligheder.

Med WordPress kan brugere oprette og administrere deres websites gennem et intuitivt kontrolpanel, der giver adgang til en lang række funktioner og muligheder. Det omfatter alt fra at oprette sider og indlæg, administrere brugere og indstillinger, installere plugins og temaer, tilpasning af design og layout og integration med tredjepartsapplikationer.

WordPress er også kendt for sin store samling af plugins og temaer, som gør det muligt at tilpasse og udvide funktionaliteten af dit website på mange måder. Der er tusindvis af gratis og betalte plugins og temaer tilgængelige, der kan hjælpe med at optimere dit website for SEO, forbedre sikkerheden, integrere sociale medier og meget mere.

februar 21, 2023 |

Om Oister

Kommentarer lukket til Om Oister

Oister er en dansk internetudbyder, der tilbyder bredbånd, mobilt bredbånd og tv-pakker til sine kunder. Selskabet blev grundlagt i 1999 og har siden været en af de førende internetudbydere i Danmark.

Oister tilbyder en række forskellige bredbåndsløsninger, herunder fiberbredbånd og kabelbredbånd, der passer til enhver familie eller virksomheds behov. Fiberbredbånd tilbyder hastigheder på op til 1 Gbps, hvilket gør det muligt for kunderne at downloade store filer på få sekunder og streame video i høj kvalitet uden buffering eller hakker. Kabelbredbånd tilbyder også høje hastigheder, selvom de er lidt lavere end fiberbredbånd.

Læs også om priser på 5G her

Oister tilbyder også mobilt bredbånd, der gør det muligt for kunderne at være online, selv når de er på farten. Mobilt bredbånd fra Oister tilbyder hastigheder på op til 150 Mbps og kan bruges på en bærbar computer eller tablet.

Oister tilbyder også tv-pakker, der giver kunderne adgang til en række tv-kanaler, herunder både danske og internationale kanaler. Kunden kan også vælge at tilføje en række ekstra tv-pakker, der giver adgang til endnu flere tv-kanaler og muligheden for at se tv på en række enheder, herunder smartphones og tablets.

Oister har også en kundeservice, der er åben alle ugens dage, hvilket gør det nemt for kunderne at få hjælp, når de har brug for det. Selskabets kundeservice er kendt for sin høje kvalitet, og kunderne kan forvente at blive behandlet med respekt og professionalisme.

Oister Internet

Selskabet har en stærk online tilstedeværelse, herunder en brugervenlig hjemmeside og en aktiv Facebook-side, hvor kunderne kan holde sig opdateret om nye tilbud og produkter. Oister har også en app, der gør det nemt for kunderne at holde styr på deres abonnement, få hjælp og se information om deres forbrug.

Alt i alt er Oister en fremragende internetudbyder, der tilbyder høj hastighed, pålidelighed og en fantastisk kundeservice. Selskabets brede udvalg af bredbåndsløsninger, tv-pakker og mobilt bredbånd gør det nemt for kunderne at finde en løsning

februar 8, 2023 |

Personlig træner

Kommentarer lukket til Personlig træner

En personlig træner er en professionel, der hjælper mennesker med at opnå deres fitnessmål. De arbejder med klienter på en en-til-en-basis og udvikler træningsplaner, der er skræddersyet til deres individuelle behov og mål.

En personlig træner har ofte en baggrund i idræt, træning eller sundhed, og de har ofte taget en certificering eller en videregående uddannelse i træningsvæsen. Deres ekspertise og erfaring gør dem i stand til at hjælpe klienter med at opnå en bred vifte af mål, herunder vægttab, styrkeforøgelse, øget udholdenhed og forbedring af den generelle fysiske form.

Hvad er dit mål med træninger?

Det første skridt i arbejdet med en personlig træner er at fastlægge målene for klienten. Dette kan omfatte vægttab, øget styrke, forbedret udholdenhed, eller et kombineret mål. Træneren vil derefter udvikle en træningsplan, der er specifik for klientens mål og fitnessniveau.

Træningsplanen vil omfatte en blanding af kardiotræning, styrketræning og fleksibilitetstræning. Kardiotræning vil hjælpe med at øge den kardiovaskulære sundhed og forbrænde kalorier, mens styrketræning vil hjælpe med at opbygge muskelmasse og forbedre kroppens styrke. Fleksibilitetstræning vil forbedre rækkevidden af bevægelse og hjælpe med at forebygge skader.

Træningen

Personlig træning kan foregå enten i et fitnesscenter eller i klientens hjem. Det er vigtigt, at klienten har den rette udstyr til træningen, såsom vægte, fitnessbænke og træningsmåtter. Træneren vil også sørge for, at klienten har den rette beklædning og fodtøj til træningen.

En vigtig del af arbejdet som en personlig træner er, at følge op på klientens fremskridt. Træneren vil ofte tage målinger og veje klienten for at sikre, at målene bliver opnået. De vil også tilpasse træningsplanen, når det er nødvendigt, for at sikre, at klienten fortsætter med at opleve fremskridt.

februar 8, 2023 |

Skydedøre og dansk design

Kommentarer lukket til Skydedøre og dansk design

Skydedøre er en type dør, der kan åbnes og lukkes ved at skubbe den til siden langs en skinnemekanisme. De er blevet populære i moderne arkitektur og indretning på grund af deres pladsbesparende design og deres evne til at skabe åbne, luftige rum.

Skydedøre kan laves i en række materialer, herunder træ, metal og glas, og deres udseende kan tilpasses for at passe ind i ethvert hjem eller kontormiljø. Trædøre er ofte den mest populære type, da de giver en varm, naturlig følelse til rummet. Metal- og glasdøre er også populære, da de kan tilføje et moderne touch til et rum.

Fordelene ved skydedøre er mange. For det første sparer de plads, da de ikke kræver nogen åbningstilstand, når de er åbne. Dette gør dem ideelle til små rum, hvor plads er en begrænsning. De er også nemme at betjene, da de kan åbnes og lukkes med en enkelt bevægelse.

En anden fordel ved skydedøre (læs mere her) eller skydedør er, at de kan bruges til at skille rum af eller til at forbinde to rum, så man opnår en følelse af åbenhed og sammenhæng. Dette er især nyttigt i større hjem, hvor man ønsker at skabe separate områder til forskellige formål, men stadig ønsker en følelse af sammenhæng mellem rummene.

Skydedøre er også meget sikre, da de er lavet af solidt materiale og har låsesystemer, der kan beskytte dit hjem mod indbrud. De er også nemme at rengøre og vedligeholde, da deres glatte overflader gør det nemt at fjerne støv og snavs.

Når det kommer til installationen af skydedøre, er det vigtigt at sørge for, at de er installeret korrekt. En professionel vil kunne sikre, at skinnen er jævnt og stabil, og at døren kan åbnes og lukkes glat. Det er også vigtigt at sørge for, at låsesystemet er stærkt nok til at beskytte dit hjem mod indbrud.

Alt i alt er skydedøre en fantastisk løsning for dem, der ønsker at spare plads, skille rum af eller forbinde to rum, og samtidig tilføje et touch af stil

februar 8, 2023 |

Avanceret SEO 2022

Kommentarer lukket til Avanceret SEO 2022

Søgemaskineoptimering bliver mere og mere avanceret og dagene hvor et par søgeord og et eller to links var nok til at trække massevis af brugere fra Google over, ja de er for længst overstået.

I dag skal der langt mere avancerede strategier til og alt omkring en hjemmeside skal være optimeret før der opnås resultater.

Konkurrencen er blevet højere i Google

I takt med Google har overtaget markedet for websøgninger komplet og digitaliseringen er blevet udbredt, er konkurrencen om de høje placeringer i Google blevet højere.

Det betyder også at forskellen på en førsteplads og en 4 plads på en søgning er blevet det minde og det derfor i dag er vigtigt alt omkring og på en hjemmeside er optimeret til at stryge efter Googles violin.

Fra 10 år siden var det nok med links fra 30 domæner i dag skal der ofte 90 til.

SEO strategien er vigtig

Det er derfor vigtigere end nogensinde, at udarbejde en samlet strategi for hjemmesiden og dens udvikling over en længere periode.

Ofte laves en plan for 12 måneder, hvor der bl.a ses nærmere på:

– Contentplan for understøttende emner og ny LPs
– Plan for linkbuilding
– SoMe plan
– CTR og konverterings optimering

Mere avanceret fintuning

Nogen af de områder SEO har udviklet sig på, er mere fokus på CTR fra Googles rankings – Altså optimering af titler og beskrivelser samt Schema markup.

Her er det i dag muligt, at påvirke Google rankbrain algoritme og via bedre CTR resultater at opnå højere rankings, helt uden at tilføje mere content eller links.
Det er dermed en langt billigere måde at opnå højere rankings.

Arbejdet med konverteringen af brugerne til kunder, er også vundet ind, hvor opgaven for en SEO ekspert før i tiden var koncentreret omkring af få trafikken ind og resten var overladt til andre.

Schema markup for gratis ekstra resultater

I dag er det muligt, at opnå ekstra resultater i søgningerne, hvis der benyttes schema markup på f.eks. FAQ sektioner på en side.

Google anvender dem til at vise korte præcise svar på søgninger med spørgsmål eller som ligner et spørgsmål i Google.

Her vil brugerne kunne læse svaret uden at klikke sig videre til en hjemmeside, men langt de fleste vil klikke på svaret og læse yderligere.

Det betyder du får en ekstra placering på forsiden, der dog ikke trækker så meget trafik som en almindelig placering, men bestemt bidrager positivt.

september 13, 2022 |

Pantelåner – Hvad er det?

Kommentarer lukket til Pantelåner – Hvad er det?
Om hurtiglån

Måske har du et en film, hvor der bliver besøgt en pantelåner. De fremstilles ofte som halvkriminelle og meget dårligt betalende mht pant i en ejendom.

Der er mane fordomme omkring pantelånere og det er ikke en lånemodel, der har været ret benyttet i Danmark.

Danmark har fået pantelånere

Det er der dog blevet lavet kraftigt om på i de senere år, hvor der er kommet et firma med adresse i både København oh Århus.

Her kan du efter aftale få dine ejendele vurderet og tilbudt lån med pant i dine ting.


Sådan forgår pant

Når du låner til en bil, tager lånefirmaet typisk pant i din bil, det betyder lånefirmaet kan hente din bil og sælge den, hvis du ikke betaler – pantet er deres sikkerhed.

På samme måde er det med pantsætning af ejendele, her vurderer pantelåneren værdien af det du kommer med og fratrækker et risikogebyr, hvorefter du får præsenteret et beløb du kan få udbetalt mod pant i genstanden.

Der aftales en låneperiode på f.eks. en måned, her har du en frist på 30 dage til at tilbagebetale lånebeløbet og få din genstand igen.

Betaler du ikke, tilfalder genstanden pantelånerens ejerskab og de kan sælge den eller omsmelte genstanden (hvis det er metaller)

Hvilke genstande tilbydes typisk pant i?

– Guld og sølv
– Diamanter og ædelstene
– Smykker
– Kunst
– Designmøbler, lamper
– Designtasker
– Ure
– Elektronik Highend og design
– Biler, MC og dyre cykler


Hvor meget for jeg for mine genstande?

Som udgangspunkt markedsprisen. Kommer du med guld, vil du typisk få tilbudt et lån på den værdi guldet har i markedspris for guld i den karat du kommer med.

Selve lånet vil have en høj rente og oprettelsesomkostninger, så det er bestemt ikke en billig måde at låne penge på, men det kan i mange tilfælde være den eneste måde du kan få lov til at låne på, særligt hvis du er i RKI.

Pantelånerne er villige til at låne ud med højere risiko, da de jo har sikkerhed i den genstand du har medbragt til pantsætning.

Forvent en tårnhøj ÅOP og rente.


Lån trods RKI

Som nævnt ovenfor kan der godt være mulighed for at opnå et lån, trods du er registreret i RKI, hvis du har en værdigenstand, som er særligt attraktiv for en pantelåner.

Det er genstande som er lette at sælge og hvor værdien er meget stabil.

Eksempler er f.eks. designmøbler og lamper, der generelt holder priserne meget jævnt og som mange gerne køber brugt på auktion.

Ure er også et godt eksempel, hvor du dog ikke skal forvente at få markedets salgspris, men købspris (meget lavere).

september 6, 2022 |

5 spilleautomater til dig som er vild med business

Kommentarer lukket til 5 spilleautomater til dig som er vild med business

Er du forretningsmand – eller kvinde – med en interesse i online casino? Det er altid sjovest at spille casino, hvis du kan finde spil, der indeholder temaer, som du er glad for. Det gør altså oplevelsen en smule bedre! Derfor har vi forsøgt at finde de 2 spilleautomater, som er helt perfekte til dig, som er vild med business.

Gold

Temaet for denne spilleautomat er intet mindre end guld. Generelt ses der et luksuriøst tema gennem hele spilleautomaten og man får i sandhed følelsen af, at man er med på denne bølge, når man spiller på spilleautomaten.

Det er et tema og en stil, som ikke indeholder en masse unødvendig design og grafik. Spilleautomaten er holdt simpel for dig, som gerne hurtigt vil gøre din forretning og så videre igen!

Wild Deluxe

Wild Deluxe kan i nogle sammenhæng godt minde en smule om spillet Gold, som vi introducerede dig til oven for. Her er der igen brugt et simpelt tema, som er tiltalende for dem, som gerne vil gøre en hurtig forretning og derefter videre i dagens program.

På spilleautomaten bruges der igen luksuriøse elementer såsom guldbarre, forskellige diameter, skattekister og mange andre. Denne spilleautomat er bestemt for dig, som har smag for den dyre stil. Man kan uden tvivl nemt fordybe sig i Wild Deluxe!

Gold Factory

Gold Factory er en spillemaskine, som bygger på at producere guld. Derfor er elementerne på spilleautomaten også guldbarre, mønter og trillebøre fyldt med guld. Og hvilken forretningsmand kunne ikke tænke sig, at være i stand til at producerer sit eget guld?

Hvis man er i stand til at producere sit eget guld, behøver man ikke længere at søge investorer eller at være nervøs for, at ens investeringer går galt. Det er jo drømmen! Når du spiller Gold Factory kan du i det mindste lade som om, at du kan producere dit eget guld.

Sails of Gold

Dette tema har ganske vist en smule pirat over sig – men hvilken forretningsmand vil ikke gerne kunne rage skatte til sig som en pirat? I spillet, Sails of Gold, får du i hvert fald rig mulighed for at lade sig om, at skattene er dine og kan bruges i din egen forretning.

Samtidig er baggrunden på spilleautomaten et billede lignende de kanariske øer med perspektiv fra stranden. Palmerne er i baggrunden og solen er ved at gå ned. Som forretningsmand kan man hurtigt få en travlt hverdag, og en baggrund som denne bliver hurtigt tiltrængt! Måske du endda kan blive inspireret til, hvor den næste ferie skal gå til.

Who Wants To Be A Millionaire?

Sidst – men slet ikke mindst – har vi spillet Who Wants To Be A Millionaire, som vi også kender på dansk som “Hvem vil være millionær”. Her kender vi jo alle sammen reglerne, men det kan også vendes rundt til en spillemaskine.

Som forretningsmand har du måske lyst til at kaste dig i sving med tv-programmet for at vinde et beløb, som du kan investere i din virksomhed for. Du kan indtil videre blot bruge spillemaskinen til at øve dig!

Designet i denne spillemaskine er præcis, som vi kender det fra tv’et. Derfor er der ingen overraskelser for dig. Du kan med ro og mag forsøge dig med denne velkendte spilleautomat.

Der findes uendeligt mange spilleautomater og andre online casino tilgængelige for dig, som har interesse i det. Hvad end du er til spilleautomater, roulette online, live casino eller noget helt andet, findes der også et univers til dig. Disse ovenstående er ganske vist tilpasset forretningsmanden, men de kan bestemt også nydes af dig, som ikke er forretningsmand!

august 15, 2022 |

Spar nemt på strømmen

Kommentarer lukket til Spar nemt på strømmen

Gå All-in som samlet familie mht. strømbesparelser

Det er jo nemt at skrive, men her er faktisk enormt mange penge at spare.

Kan I få hele familien med på ”Hvor langt ned, kan vi få strømforbruget?” som en øvelse, der både er uvurderlig undervisning og på samme tid, noget der udfordrer de voksne i husstanden.

Fælles strømaflæsning

Det er yderst vigtigt, at alle i familien har direkte adgang til at se det daglige forbrug af strøm. Det giver mulighed for at lille Peter, der har gamet 5 timer på en onsdag rent faktisk kan se, at han har brugt enormt meget strøm og langt mere end hele resten af familien.

Det gør med andre ord alle i familien langt mere opmærksomme på , hvad de egentlig bruger strøm på og hvad det koster.

Mener en teenager, det er hans / hendes RET, at spille mindst 5 timer om dage, ja så er det ret nemt at udregne omkostningerne for de timers strøm og præsenterer dem i for m af udgift = Det koste ros 2.300 om måneden, at du spiller et latterligt lamt computerspil hver eneste fucking dag = fuck dog på arbejde eller skrid fra vores adresse nar.

Det lyder nok lidt hårdt og vildt, men når den slags teenagers slev kommer til at betale for deres gamingeventyrer, så holder de ganske enkelt op og vågner op til en hverdag, hvor der skal ydes før der kan nydes.


Det er med andre ord en samlet enig familie, der skal til

Bidrager alle i familien til besparelser på el-regningen, ja så an der hurtigt spare en hel del.

Skifte de ældste hvidevarer med nye energirigtige udgaver, ja så kan I samlet set sparer endnu mere – Det er dog vigtigt at de gamle hvidevarer er helt udtjente .
Selv en 20 år gammel vaskemaskine, er billigere samlet set kontra en helt ny, så skift kun gamle ødelagte hvidevarer med nye C mærkede hvidevarer.

Ud over skifte af hvidevarer

Ud over at købe nye ting, er det også meget vigtigt , at den generelle holdning til brug af strøm ændres i familien.

Det kan være en super god ide, at tage hver kvartals regning med ind på bordet og vise hvor meget der er brugt og gøre det til en konkurrence om at opnå mindre forbrug til næste måned.

Ungerne kan hjælpe med ved at slukke lyset på toilettet, men også ved at huske at slukke for skærm og playstation, når de ikke bruger det.

Forskellen er stor


Forskellen på en familie, der går ALL-IN ,mht. strøm besparelser og en almindelig familie, der sparer lidt. Ja der er faktisk enormt mere at spare end man lige regner med.

I kan nemt opnår 3.000 om året ved at spare og gøre det på den rigtige måde.
Når alle først har lært det, ja så bliver det en del af hverdagen, noget man gør automatisk.

Ca. 3.000 i besparelser skattefrit, det er faktisk nok til en fed tur i Djurs Sommreland.

Skal vi huske at slukke lyset på toilette og tv-skærm samt playstation hver aften, eller skal
vi ikke i Djurs sommerland?

På mange måder en god måde at lærer ungerne om energiforbrug og miljøet – des mindre de bruger des federe tur til Djurs Sommerland.

august 11, 2022 |

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje