Blog

Nyheder og artikler om Firmaer i Danmark

Få bedste mobildækning

Kommentarer lukket til Få bedste mobildækning

Sådan tjekker du din mobildækning

Vi kender alle til dårligt signal, når vi befinder os i skoven, på en bakketop eller i en dal. Det betyder forringet lydkvalitet, hvis vi har en telefonsamtale, og dårligt signal er lig med langsomme hastigheder på mobilen.

Er du plaget af svigtende eller dårligt signal derhjemme, er mobilproblemerne mere frustrerende for dig. Vi anvender vores mobiler til både private og professionelle formål, og vi er afhængige af, at vi kan bruge mobilens funktioner, når vi har brug for det. Du er begrænset i dine anvendelsesmuligheder, hvis du er plaget af dårlig mobildækning i hjemmet.

Herunder kan du få hjælp til at tjekke dækningen, og du får svar på, hvordan du kan forbedre den.

Hvad er årsager til dårlig dækning?

Problemer med dårligt signal kan både være omstændigheder hos dig, og det kan være af grunde, som din mobilnetudbyder har indflydelse på.

Mobilsignaler er luftbårne, og de sendes fra master, som befinder sig på forskellige geografiske placeringer. Der findes større og tættere forekomst af master i landets store byer, hvor befolkningstætheden er størst. Her er der brug for flere master, som kan levere dækning til flere mennesker.

Det kan virke tillokkende for de fleste mennesker, der har problemer med dårlig dækning at skabe løsninger i håbet om bedre signal, men det er afgørende, at du er bekendt med den præcise grad af signal i dit hjem, før du begynder at finde løsninger.

Find masten og brug et dækningskort

Du skal bruge din mobiludbyders dækningskort for dit pågældende boligområde, når du vil have kendskab til dækningsgraden. Du kan ikke bruge dækningskortet i sig selv, da dette ikke tager højde for lokale kendetegn såsom bakke, dal og skov. Derfor skal du også have kendskab til placeringerne af master i dit boligområde.

  1. Start med at gå ind på Mastedatabasen.dk
  2. Indtast din adresse
  3. Sammenlign dit resultat fra søgningen med andre beboere i dit boligområde

Alle og enhver har adgang til gratis at benytte sig af Mastedatabasen.dk, som kan give dig konkret indblik i placeringerne af mobilmaster i dit boligområde.

Det kan være en god idé at forhøre dig med naboer for at finde ud af, om de oplever problemer med mobildækning hjemme hos dem. Dette kan give dig et indtryk af, om årsagerne til den dårlige mobildækning skal findes hos dig eller din udbyder.

Sådan kan du komme dårligt signal til livs


Lidt tips fra dæknings ekspert Jonas Jørgensen
Hvis den dårlige mobildækning skyldes svagt signal fra din udbyder i dit boligområde, kan du vælge at skifte udbyder. På udbydernes hjemmesider kan du se, om de har dækning i dit boligområde, så du er sikker på at vælge det rette mobilnet.

Viser din søgning af master, at dækningen er optimal, kan problemerne ligge hos dig. Alderen på din mobil samt de fysiske rammer i hjemmet kan have indflydelse på den dårlige mobildækning.

Bor du i et hjem med tykke betonvægge, kan disse være hindringen for, at din mobil kan modtage signalerne fra masterne i området.

Undersøg om det kan være løsningen at skifte til en mobil, der har en bedre signalstyrke.

november 30, 2019 |

Selvsalg af boligen

Kommentarer lukket til Selvsalg af boligen

Selvsalg af boligI den forbindelse er der nærmest 500 ubesvarede spørgsmål til regler / lovgivning og derfor vælger over 95% i Danmark, at sælge deres hus gennem en ejendomsmægler – Ja nogen tror ligefrem det er ulovligt, at sælge selv.

Det er ikke så kompliceret igen

Naturligvis er det lovligt, at sælge sin bolig uden ejendomsmægler og det er også begyndt at blive mere og mere udbredt efter internettets mange muligheder er kommet frem.

Spar store beløb

Er du en anelse fiks, kan du selv sælge din bolig og spare det ofte enorme ejendomsmæglergebyr. Nuvel, du skal selv udfører de opgaver mægleren ellers ville have hjulpet med, men det er slet ikke så kompliceret, som de gerne vil have det til at lyde.

Du skal selv sørge for:

– En energimærkning
– En tilstandsrapport
– Tilbud på en ejerskifteforsikring
– Salgsopstilling
– Fotografering
– Oplysninger om udgifter til forbrug (el,varme,vand) og beskatning
– Markedsføring af boligen på internettet
– Fremvisning af boligen
– Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Men alt det kan en boligadvokat hjælpe dig med at få på plads til en brøkdel af prisen og stort set alle får alligevel en advokat med ind over handlen.

Gratis hjælp på Boligtender.dk

Boligtender er en ny portal, der hjælper dig med effektivt selvsalg og vejledning. Her kan du læse om alle de forskellige dokumenter og rapporter samt få informationer om hvordan du gør.

Du kan også ligge din bolig tilsalg helt gratis i mindst 60 dage på portalen. Efter 60 dage koster det kun 59 kroner om måneden, hvis du ønsker det ( ingen binding eller tilmelding uden du selv aktivt bestiller det)

Boligtender tilbyder som noget særligt, at sørge for markedsføringen af din bolig på internettet. Her kan du købe 3 forskellige pakker, der sørger for din bolig bliver vist i Googles søgeresultater og på Facebook Helt som ejendomsmæglerne selv gør det.

Klik dig over på Boligtender.dk og læs nærmere om b.la.:

– Advokatforbehold
– Tinglysning
– Tilstandsrapporten
Rapport over elinstllationerne
– Energimærkning
– Hvordan du gøre boligen klar til salg
– Online annoncering
– Ejerskifteforsikring

og meget meget mere.

september 3, 2018 |

Hvad er et holdingselskab

Kommentarer lukket til Hvad er et holdingselskab

Et holdingselskab er ikke en selvstændig virksomhedsform, men et selskab, der står som ejer af andre selskaber. Ofte er et holdingselskab oprettet som et aktieselskab eller et anpartsselskab. Vælger du at etablere selskabsstrukturen, der indeholder et holdingselskab er det mest almindelige, at du stifter holdingselskabet og således er ejer af det. Holdingselskabet bliver derefter ejer af det eller de driftsselskaber du ønsker at oprette. Man stifter et holdingselskab, fordi det kan give betydelige forretningsmæssige samt skattemæssige fordele. Dem kommer vi ind på herunder.

Man kan overfører skattefrit udbytte i et holdingselskab

Hvis du ejer et driftsselskab via et holdingselskab, må det overskud, der genereres i driftsselskabet føres skattefrit ind i holdingselskabet. For at man kan det, er det imidlertid et krav, at holdingselskabet står som ejer af over 10 % af det pågældende driftsselskab. På den måde kan du spare driftsselskabets overskud op i holdingselskabet. Pengene kan du så anvende til for eksempel investering i andre selskaber eller virksomheder. Har du derimod ikke et holdingselskab, så skal du være opmærksom på, at der, inden en geninvestering i for eksempel andre virksomheder, skal svares personlig skat af det overskud, man udlodder fra driftsselskabet. Når et holdingselskab etableres betaler du kun selskabsskat af det genererede overskud.

Med et holdingselskab minimeres risici

Det er ikke muligt at drive en virksomhed uden at løbe risici rent forretningsmæssigt. Det kan medføre dårlige investeringer, der resulterer i manglende afkast, man kan være så uheldig at få nogle store erstatningskrav på halsen og i yderste konsekvens, kan det betyde at driftsselskabet må se en konkurs i øjnene. Har du hen ad vejen overført driftsselskabets overskud til et holdingselskab, undgår du dog, at de midler du har opsparet går tabt ved en konkurs. Er det for eksempel et stort erstatningskrav, der truer driftsselskabet, bliver det i driftsselskabet. Det kan almindeligvis ikke gå ud over holdingselskabet, da kreditorerne normalt ikke kan gøre deres krav gældende overfor holdingselskabet.

Når der er flere ejere af et selskab

Ved flere ejere er en holdingstruktur gavnlig på grund af sin fleksibilitet. Ejerne kan have vidt forskellige meninger om og behov i forhold til betaling af udbytte til privatforbrug. En ejer vil måske gerne have et større beløb ud til privatforbrug end den anden, som hellere vil undgå beskatningen i forbindelse med udlodningen af overskuddet. Løsningen er, at der stiftes et holdingselskab til hver ejer. Udbyttet kan så overføres skattefrit til hver af ejernes egne holdingselskaber. Derved kan hver ejer selv bestemme, hvor stor en del de vil tage ud til privatforbrug og, hvor stor del de vil beholde i holdingselskabet. Det man beholder i holdingselskabet kan udbetales senere eller, det kan for eksempel investeres i andre virksomheder

Skattemæssige fordele ved salg

Der er store skattemæssige fordele, hvis et driftsselskab ejes af et holdingselskab i tilfælde af, at det skal sælges. Sælger dit holdingselskab et driftsselskab og ejer mere end 10 % af det, er den avance, der opstår gennem salget skattefri. Har du ikke stiftet et holdingselskab og derfor selv står som ejer af driftsselskabet, bliver du beskattet af avancen personligt. Det er ikke optimalt, hvis du nu for eksempel gerne vil bruge avancen til at investere i en ny virksomhed. Har du derimod et holdingselskab, kan du lade den skattefrie avance stå i holdingselskabet. Derefter kan du få dem udbetalt til dit private forbrug og først her betale personlig skat af pengene. Dermed undgår du at betale unødig skat. Lader du avancen stå i holdingselskabet og investerer dem siden i andre virksomheder eller aktier mm., vil du ikke på noget tidspunkt skulle svare skat af pengene fra salget.

februar 22, 2018 |

Afslibning af gulve

Kommentarer lukket til Afslibning af gulve

Er dine gulve trætte eller misvedligeholdte ud, og overvejer du, hvorvidt du helt skal skifte gulvet ud, eller om løsningen i virkeligheden er at afslibe? Så følg med her for en gennemgang af de allervigtigste spørgsmål, som du bør stille dig selv, samt hvad du bør være opmærksom på, før du vælger.

Ikke alle gulve kan afslibes

Det er godt, når man står i den situation, at man ønsker at friske sine gulve op at gøre sig klart præcis, hvilken type gulv man har i sit hjem. Dette har nemlig stor betydning for mulighederne, da ikke alle gulve er egnede til en gulvafslibning. Træsorter har hertil også forskellige begrænsninger samt fordele og ulemper, og alt dette skal gerne inddrages, før man beslutter sig for at slibe sit gulv ned.

Der findes som udgangspunkt 3 grundtyper af gulv: massivt træ, lamel- eller laminatgulv.
Det massive gulv, som set ved parketgulve, er den oplagte kandidat til en gulvafslibning, da det består af ét lag af en hvis tykkelse. Har du dog et parketgulv, der allerede har været udsat for flere omgange af afslibninger, kan det gå ind og svække samlinger eller lignende, at lave en yderlig behandling.

Et overordnet råd, der også gælder for andre typer af gulv, er derfor at benytte et spejl til at inspicere tykkelsen forud for en start. Dette gøres ved at fjerne fejelister og stikke et lille stykke spejl ned.

Lamelgulve består i stedet af flere lag, og her er det altid slitagen og tykkelsen på det øverste slidlag, der er afgørende for, om en gulvafslibning er en mulighed. Modsat disse to gulvtyper kan laminatgulv ikke slibes, da slidlaget øverst består af tyndt lag plastlaminat og derfor ikke af træ.

Hvorfor afslibe?

Når man står og vakler imellem de to muligheder, kan man nemt hoppe i den fælde, der hedder, at en afslibning er både alt for tidskrævende og slidsomt. Og ja, der er en vis sandhed i, at en gulvafslibning er et omfattende projekt, men trods dette har det store fordele.
Ved at bibeholde en ældre ejendoms gulve oplever mange, at de føler, at de holder sig tro mod husets ånd og får et mere autentisk look. Det kan netop være både klassisk og naturligt flot at genbruge dit hjems gulve, især hvis man f.eks. bor i et hus af ældre årgang med parketgulve.

At afslibe sit gulv fremfor at købe nyt har også sine økonomiske fordele. For trods leje af maskiner eller håndværkere, er denne tilgang i mange tilfælde den billigste.

Som en sidste pointe kan man også benytte anledningen til at gøre et aktivt bæredygtigt valg, da mange oplever stor glæde ved at bevare de materialer, som deres ejendom allerede gemmer på.

Hvorfor helt skifte gulv?

Ser man ikke sig selv som den store gør-det-selv-mand eller -kvinde, og orker man ikke hele rodet med at høvle, afslibe og efterbehandle, kan et alternativ i stedet være at skifte til nyt gulv. Ligeledes kan der også, som vi har beskrevet, være flere årsager til gulvet i ens hjem ikke er velegnet til en afslibning, og da er det at skifte til helt nyt gulv det helt oplagte valg.

Når man skifter til et helt nyt gulv, får man stor mulighed for at vælge i tråd med egen smag, og dette ser mange som et kolossalt plus. Det kan være, at din indretningsstil bærer præg af minimalisme, nyt nordisk eller noget helt tredje, men ved at vælge at skifte gulve i huset til nyt, får man frit valg på farvertoner og materialer, så indretning og hus stemmer overens.

Denne mere omfattende løsning kan derfor være en fordel i en mere gennemgribende renovering eller istandsættelse, eller blot for dig, som er kompromisløs og sikker i det udtryk, som du ønsker for dit hjem.

Ulempen ved at skifte helt til nyt er omvendt det økonomiske aspekt, men med lidt research, kan man hurtigt gøre sig klart, at der findes mange muligheder at vælge imellem – uanset budget.
Læs mere om lakering af gulve og efterbehandling her

maj 15, 2017 |

Linkkataloger i 2016

0

Linkkataloger – er de noget værd?

I 2012 kom Google Penguin og der blev vendt op og ned på måden links blev brugt til at ranke websites på.

Google udmeldte, at en meget stor andel dårlige links f.eks. fra auto tilmeldinger til dårlige linkkataloger, ja de ville være med til at skabe problemer for et website.

Det skabte stor postyr og linkkataloger blev meget hurtigt sortlistet og anses den dag i dag som værende ”et dårligt link”

Det er en misforståelse

Anvender du de rigtige linkkataloger på den rigtige måde, vil du få stor gavn af dem og de kan være med til at skabe en mere naturligt udseende linkprofil.

 

Sådan gør du:

Brug altid en ny unik tekst til hvert katalog og sørg for den er lang.

Google ser på den side der linkes fra og kvaliteten af den. Ligger du kun 100 ords tekst op, er det ikke det bedste signal at sende.
Det vil være en meget tynd side, der linker og det er du ikke interesseret i.

Sørg for at skrive en lang god og relevant tekst 300 ord er bestemt ikke for lidt, hvis du vil høste frugterne fra linkkatalogerne.

Vælg den mest relevante kategori og sørg for, at tilføje så mange oplysninger som muligt.

Kan der ligges billeder op, så gør det endeligt og giv dem et relevant filnavn.

Hvilke kataloger er ”Gode” linkkataloger

De store gamle kataloger, er ofte ret stærke og har maser af indgående links. Er du i tvivl, så benyt et linktjek tool og tjek hvor mange danske indgående links kataloget har.

Er der kun .com og .edu links ind til domænet, er det måske en god ide, at finde et andet sted, hvis det er et Dansk katalog.

Læs mere god information på ivaerksaetter-seo.dk

april 7, 2016 |

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje