Spar nemt på strømmen

Kommentarer lukket til Spar nemt på strømmen

Gå All-in som samlet familie mht. strømbesparelser

Det er jo nemt at skrive, men her er faktisk enormt mange penge at spare.

Kan I få hele familien med på ”Hvor langt ned, kan vi få strømforbruget?” som en øvelse, der både er uvurderlig undervisning og på samme tid, noget der udfordrer de voksne i husstanden.

Fælles strømaflæsning

Det er yderst vigtigt, at alle i familien har direkte adgang til at se det daglige forbrug af strøm. Det giver mulighed for at lille Peter, der har gamet 5 timer på en onsdag rent faktisk kan se, at han har brugt enormt meget strøm og langt mere end hele resten af familien.

Det gør med andre ord alle i familien langt mere opmærksomme på , hvad de egentlig bruger strøm på og hvad det koster.

Mener en teenager, det er hans / hendes RET, at spille mindst 5 timer om dage, ja så er det ret nemt at udregne omkostningerne for de timers strøm og præsenterer dem i for m af udgift = Det koste ros 2.300 om måneden, at du spiller et latterligt lamt computerspil hver eneste fucking dag = fuck dog på arbejde eller skrid fra vores adresse nar.

Det lyder nok lidt hårdt og vildt, men når den slags teenagers slev kommer til at betale for deres gamingeventyrer, så holder de ganske enkelt op og vågner op til en hverdag, hvor der skal ydes før der kan nydes.


Det er med andre ord en samlet enig familie, der skal til

Bidrager alle i familien til besparelser på el-regningen, ja så an der hurtigt spare en hel del.

Skifte de ældste hvidevarer med nye energirigtige udgaver, ja så kan I samlet set sparer endnu mere – Det er dog vigtigt at de gamle hvidevarer er helt udtjente .
Selv en 20 år gammel vaskemaskine, er billigere samlet set kontra en helt ny, så skift kun gamle ødelagte hvidevarer med nye C mærkede hvidevarer.

Ud over skifte af hvidevarer

Ud over at købe nye ting, er det også meget vigtigt , at den generelle holdning til brug af strøm ændres i familien.

Det kan være en super god ide, at tage hver kvartals regning med ind på bordet og vise hvor meget der er brugt og gøre det til en konkurrence om at opnå mindre forbrug til næste måned.

Ungerne kan hjælpe med ved at slukke lyset på toilettet, men også ved at huske at slukke for skærm og playstation, når de ikke bruger det.

Forskellen er stor


Forskellen på en familie, der går ALL-IN ,mht. strøm besparelser og en almindelig familie, der sparer lidt. Ja der er faktisk enormt mere at spare end man lige regner med.

I kan nemt opnår 3.000 om året ved at spare og gøre det på den rigtige måde.
Når alle først har lært det, ja så bliver det en del af hverdagen, noget man gør automatisk.

Ca. 3.000 i besparelser skattefrit, det er faktisk nok til en fed tur i Djurs Sommreland.

Skal vi huske at slukke lyset på toilette og tv-skærm samt playstation hver aften, eller skal
vi ikke i Djurs sommerland?

På mange måder en god måde at lærer ungerne om energiforbrug og miljøet – des mindre de bruger des federe tur til Djurs Sommerland.

august 11, 2022 |

Der er lukket for yderligere kommentarer.

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje