Selvsalg af boligen

Kommentarer lukket til Selvsalg af boligen

Selvsalg af boligI den forbindelse er der nærmest 500 ubesvarede spørgsmål til regler / lovgivning og derfor vælger over 95% i Danmark, at sælge deres hus gennem en ejendomsmægler – Ja nogen tror ligefrem det er ulovligt, at sælge selv.

Det er ikke så kompliceret igen

Naturligvis er det lovligt, at sælge sin bolig uden ejendomsmægler og det er også begyndt at blive mere og mere udbredt efter internettets mange muligheder er kommet frem.

Spar store beløb

Er du en anelse fiks, kan du selv sælge din bolig og spare det ofte enorme ejendomsmæglergebyr. Nuvel, du skal selv udfører de opgaver mægleren ellers ville have hjulpet med, men det er slet ikke så kompliceret, som de gerne vil have det til at lyde.

Du skal selv sørge for:

– En energimærkning
– En tilstandsrapport
– Tilbud på en ejerskifteforsikring
– Salgsopstilling
– Fotografering
– Oplysninger om udgifter til forbrug (el,varme,vand) og beskatning
– Markedsføring af boligen på internettet
– Fremvisning af boligen
– Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Men alt det kan en boligadvokat hjælpe dig med at få på plads til en brøkdel af prisen og stort set alle får alligevel en advokat med ind over handlen.

Gratis hjælp på Boligtender.dk

Boligtender er en ny portal, der hjælper dig med effektivt selvsalg og vejledning. Her kan du læse om alle de forskellige dokumenter og rapporter samt få informationer om hvordan du gør.

Læs også:  Alt om boliglån her

Du kan også ligge din bolig tilsalg helt gratis i mindst 60 dage på portalen. Efter 60 dage koster det kun 59 kroner om måneden, hvis du ønsker det ( ingen binding eller tilmelding uden du selv aktivt bestiller det)

Boligtender tilbyder som noget særligt, at sørge for markedsføringen af din bolig på internettet. Her kan du købe 3 forskellige pakker, der sørger for din bolig bliver vist i Googles søgeresultater og på Facebook Helt som ejendomsmæglerne selv gør det.

Klik dig over på Boligtender.dk og læs nærmere om b.la.:

– Advokatforbehold
– Tinglysning
– Tilstandsrapporten
Rapport over elinstllationerne
– Energimærkning
– Hvordan du gøre boligen klar til salg
– Online annoncering
– Ejerskifteforsikring

og meget meget mere.

september 3, 2018 |

Der er lukket for yderligere kommentarer.

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje