Sådan bliver din virksomhed mere synlig på sociale medier

Kommentarer lukket til Sådan bliver din virksomhed mere synlig på sociale medier

De sociale medier er effektive værktøjer til at øge virksomheders synlighed og omsætning. De fleste marketingeksperter vil faktisk mene, at det er ekstremt vigtigt for en virksomhed at have en tilstedeværelse på sociale medier.

Men hvor skal man lige starte, hvis man ikke er vant til at bruge sociale medier til ens virksomhed? Vi har samlet et par gode råd til dig der gerne vil i gang i dag.

Tænk over hvilket medie der passer bedst til din virksomhed

Det er ikke alle platforme inden for sociale medier, der passer til alle slags virksomheder. Faktorer såsom aldersgruppe, køn og interesser kan være altafgørende, når du skal træffe dette valg. Er du en virksomhed, der primært er målrettet en kundegruppe, der ikke befærder sig på Instagram, vil det ikke give mening at bruge krudt på denne platform. I dette tilfælde kan du undersøge hvilke platforme din kundegruppe benytter sig mest af, og derudfra vælge hvilket medie der passer bedst til din virksomhed.

Hvis du derimod sælger et produkt eller service, der er relevant for alle slags kunder, hjælper det ikke at stille sig selv dette spørgsmål. Her kan det være relevant at finde ud af, hvilken platform der bedst egner sig til at promovere det produkt du sælger. Et digital marketing bureau vil blandt andet kunne hjælpe dig på den rette vej med dette.

Undersøg de seneste trends

Når du har valgt hvilken eller hvilke platforme din virksomhed skal være synlig på, er det vigtigt at du også tilpasser indholdet på dem til de trends dine kunder følger. Indholdet skal altså være målrettet efter hvad dine kunder gerne vil læse om. Beskæftiger din virksomhed sig med make-up kunne det derfor være en idé også at publicere indhold om de seneste trends inden for make-uppens verden.

Sociale medier giver også god anledning til at skrive om de mere uformelle emner, som du ikke ville have med på din virksomheds website. Du kan endda bruge din website som en måde at have direkte kontakt til dine kunder på og interagere med dem.

Vær konsistent og planlæg dine opslag

Det er ekstremt vigtigt for både din virksomhed og din synlighed, at du husker at opdatere dine sociale medier regelmæssigt. Der må ikke gå for lang tid mellem opslagene eller aktivitet på din profil. Et godt råd kan være at have en kalender dedikeret til dine opslag, såfremt at du allerede ved på forhånd hvilke opslag der skal offentliggøres den kommende måned.

januar 29, 2022 |

Der er lukket for yderligere kommentarer.

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje