Hvilke high-tech Philips produkter skal du vælge til kontoret?

Kommentarer lukket til Hvilke high-tech Philips produkter skal du vælge til kontoret?

Hvis du står og skal lave en opgradering af kontoret – og du samtidig er stor fan af Philips produkter, har vi fundet frem til 3 forskellige, som vi bestemt synes, at du skal prøve! Læs med i denne artikel og bliv inspireret.

Philips 32:9 SuperWide-skærm

Er du typen, som er til de store tech muligheder? Så kan du med fordel afprøve den populære SuperWide-skærm. Philips har udviklet denne med henblik på, at det skal være en hjælp til dem, som ofte har mange faner og programmer åbne på en gang.

Når du har en Super-Wide skærm, kommer du unægteligt til at bruge mindre tid på at lede rundt efter det korrekte program. Faktisk kan du ende med at spare en del tid – og der er heller ingen tvivl om, at du undgår frustrerede situationer, hvor du ikke kan finde den korrekte fane. Du skal ikke længere bruge tid på at skifte imellem de forskellige vinduer!

Flere og flere professionelle benytter sig af disse Super-Wide skærme for at øge deres produktivitet. Måske er det også noget for dig? Undersøgelser viser at produktiviteten bliver øget mellem 10 og 40% – alt afhængig af arbejdsområde og aktivitet.

Den miljøvenlige Philips 27” skærm

Hvis du ønsker dig Philips til kontoret men samtidig også ønsker generelt at leve mere klimavenligt, er denne Philips 27” skærm måske lige noget for dig. Men hvad er det, der gør, at denne skærm er et ekstra bæredygtigt valg?

Først og fremmest er den udviklet med et energibesparende design. Skærmen formår dog stadig at toppe i forbindelse med en effektiv strømforsyning, så det energibesparende design har ikke nogen negativ påvirkning på skærmen. Modsat er det en skærm som har sublim ydeevne på trods af et energibesparende design – og hvem kan ikke falde for denne kombination? Skærmen fastholder også de gode farver og det gode lys, som Philips er kendt for, hvilket unægteligt er vigtigt, hvis man bruger mange timer foran skærmen hver dag.

Philips LED-skærm med SmoothTouch

Hvis du ikke er til den miljøvenlige skærm eller SuperWide-skærmen, har dette sidste produkt, som vi vil foreslå til dig, måske mere held. Denne Philips LED-skærm med SmothTouch bruger kapacitiv 10-punkts berøringsteknologi, som tillader en flydende berøringrespons.

Det betyder, at hvis du er interesseret i Touch-modeller, er denne lige noget for dig. Noget af det allernyeste teknologi er implementeret i den, og skærmen kan få selv ældre programmer til at virke nye og levende igen.

Pludselig bliver arbejdsdagen ekstra sjov, og du kan hurtigt forhøje din effektivitet!

august 4, 2022 |

Der er lukket for yderligere kommentarer.

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje