Køb store størrelser på nettet

Kommentarer lukket til Køb store størrelser på nettet

Hvis du synes, du har brug for at finde inspiration til tøj i store størrelser, så er det en god ide at kigge online. Her finder du et stort udvalg af godt tøj til kvinder, der fylder lidt mere end gennemsnittet. Det er ikke altid let at klæde sig, når man skal op i de store størrelser og, det er rart at have et større udvalg af tøj end den lokale tøjbutik kan mønstre. Men først og fremmest kan det anbefales, at du forsøger dig lidt frem med, hvad der klæder dig. Du kan blive overrasket. Her giver vi et par gode ideer, du kan starte med at prøve af.

Find din talje

Når du skal vælge tøj og fylder lidt ekstra er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du ønsker at fremhæve. Mange kvinder tror for eksempel ikke, at de har en talje, når de har en mave, der er lidt stor. Derfor køber de store løse overdele uden talje. Det kan desværre få en til at se større ud, selvom man ønsker den modsatte virkning. Rigtig mange – også fyldige kvinder – har faktisk en talje og har stor fordel af at fremhæve den. Det gør du ved at vælge overdele, der er taljerede eller ved at tilføre dit outfit et bælte. Det er også en god ide at vælge tøj med vertikale linjer. For eksempel syninger, der bryder fladen. Så virker du smallere. Undgå horisontale linjer og striber. De gør dig bredere.

Brede hofter og måske smalle skuldre?

Har du brede hofter, er det en god ide at købe bukser, der er vide i benene fremfor smalle. Vidden vil udligne forskellen fra lår til ankler og dermed fjerne fokusset fra hofterne. Er dine hofter noget bredere end dine skuldre, er en åbenstående knælang cardigan eller åben tunika rigtig god til at give de lange linjer, der tager fokus væk fra forskellen mellem skuldre og hofter. Du kan også bruge små skulderpuder eller overdele med pufærmer for at udligne forskellen mellem hofter og skuldre.

Brede skuldre og smallere hofter?

Har du bredere skuldre og i det hele taget større overkrop end underkrop kan en åbenstående knælang cardigan eller åben tunika også være en god ide. Et andet trick er at fremhæve din barm og dermed tage fokusset væk fra din mave og skuldre. Det kan også være rigtig godt med en dyb og ikke for bred V-udskæring, hvis du har brede skuldre. Det leder blikket nedad. Pas på med ikke bare at købe store overdele, som du tænker skjuler det, du ikke er så glad for. En stor uformelig overdel gør dig kun større at se på.

Lav forsøg og shop på nettet

Under alle omstændigheder kan det betale sig lige at lave et par forsøg med dit tøj og opsøge lidt viden om, hvordan man kan klæde sig godt, når man er oppe i de store størrelser. Det kommer jo naturligvis også an på, hvad du har lyst til at gå i og, hvilken stil du har. Ikke desto mindre finder du et meget større udvalg af tøj i store størrelser, hvis du shopper på nettet.

april 28, 2022 |

Der er lukket for yderligere kommentarer.

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje