Indret dit sommerhus praktisk og hyggeligt

Kommentarer lukket til Indret dit sommerhus praktisk og hyggeligt

Der er ikke noget skønnere end et sommerhus, der er indrettet hyggeligt. Det kan naturligvis gøres på mange forskellige måder alt efter type af sommerhus og dine egne præferencer. Nogle ønsker en meget moderne indretning og andre vil gerne bibeholde en traditionel sommerhusstemning. Her får du lidt inspiration til, hvordan du kan gå til indretningen af dit sommerhus så det bliver et sted, hvor du og din familie trives på både regnfulde dage og dage med varme og sol.

Tænk både i ude og inde

Den danske sommer er som bekendt noget lunefuld. Det er aldrig til at vide, om det bliver dejlig varmt solskinsvejr, så det er stranden og liggestolen, der kommer i fokus, eller om det bliver bygevejr, hvor det er indendørsaktiviteter, der kommer til at fylde. Derfor må man tage højde for begge dele, når sommerhuset skal indrettes. Det betyder, at der skal tænkes både i et udeliv og et indeliv.

Mere udeliv

Den praktiske del ved indretningen er at kigge på, om der er plads til de aktiviteter du gerne vil have, der skal være mulighed for, når du er i sommerhuset. Udenfor er det rart at indrette en afskærmet og overdækket terrasse, som kan fungere som overgang mellem inde og ude. Her kan de sandede sandaler stilles og håndklæder, badetøj og strandtæpper hænges til tørre. Det er virkelig dejligt ikke at skulle have sandet og det våde ind i huset. Det er også skønt at kunne sidde ude og spise, læse eller spille, selvom det regner. Det vil øge muligheden for udeliv betragteligt, hvis der er en overdækket terrasse med læ.

Bløde møbler og hygge

Når sommerhuset skal benyttes i koldere perioder eller på regnvejrsdage er det vigtigt, at du tænker på, at der er plads til, at alle kan sidde omkring bordet, og at der er mange hyggesiddepladser. Det vil sige bløde stole og sofaer, man kan krybe sammen i med et tæppe og en god bog, strikketøjet eller iPaden. Sørg også for at have opbevaring til spil, tegnesager og lignede, da der hurtigt kan blive rodet, hvis alt skal ligge fremme. Det er dejligt med bløde puder og plaider og eventuelt gulvpuder, man kan ligge og slænge sig på.

Skab sommerhusstemning

Rent stilmæssigt er der mange muligheder. Det er en god ide at tænke på, hvad det er for en type af hus, når du bestemmer hvilke farver og møbler du skal vælge. Er det et gammelt sommerhus kan det være rigtig hyggeligt at beholde noget af den oprindelige sommerhuscharme. Måske kan du bruge nogle af de ting, der står i huset og supplere dem med loppefund eller nye ting. Det kan dog anbefales ikke bare at samle en masse tilfældige møbler i sommerhuset. Du skal tage ligeså meget stilling til de enkelte genstande som, hvis det var helt nye ting. Ellers kommer det bare til at se træls og rodet ud. Ryd ud og vælg omhyggeligt de møbler du synes skaber den rette atmosfære i dit sommerhus. Uanset hvilken stil du vælger er det utrolig charmerende at sætte lette lyse gardiner op. Her er hørgardiner et godt valg. De giver en god sommerstemning og hvis du samtidigt har puder til sofa og stole i hør er det superflot. Du kan vælge hørgardiner og puder i samme farve eller have flere forskellige farver i spil. Hvis du vælger det sidste, så hold resten af huset i meget neutrale farver.
Læs mere på https://dodesignstore.dk/pages/horgardiner

august 11, 2021 |

Der er lukket for yderligere kommentarer.

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje