Alternativ Varme

Tilføjet af SEOworks

0 reviews

Listed in Byggematerialer

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Alternativ Varme er et firma med mere end 10 års erfaring i at yde rådgivning om energirenovering til både private, det offentlige, samt virksomheder i Nordsjælland og Storkøbenhavn.
Vi hopper aldrig over hvor gærdet er lavest, men går derimod altid i dybden med vores rådgivning.

Ønsker I at få et gratis og uforpligtende tilbud på en energirenovering af hele ejendommen – eller dele heraf – måske I vil starte med et totalrenoveret badeværelse, så kontakt Alternativ Varme allerede i dag. vi starter gerne vores lille el-bil og kommer på besøg, så vi kan danne os et overblik over omfanget af det der skal renoveres.

Processen er herefter, at I skal acceptere vores tilbud om renovering, og derefter går vi i gang. Vi er specialiseret med egne folk, der selv kan foretage renoveringen af samtlige varmeanlæg og vådrum. Er der behov for fx elektrikere, så har vi et faste samarbejdspartnere, da de vægter kvaliteten lige så højt som os selv.

Vi har travlt for tiden, hvilket nok også skyldes at kunderne endnu har mulighed for at trække udgifterne fra i skat, så selve renovering bliver billigere, hvis den er tilendebragt senest i 2017.

Tilføj din oplevelse

Venligst login eller opret bruger for at tilføje din oplevelse.

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje