CleverDeal.dk

Tilføjet af SEOworks

0 reviews

Listed in Onlineshops

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


CleverDeal.dk er en relativt nyopstartet virksomhed (kort før jul 14). Det er en såkaldt DealSite, og udbyder i den kategori en masse forskellige produkter til absolut udsalgspriser. Forskellen på CleverDeal.dk og andre dealsites er først og fremmest at vi har produkterne på eget lager. Dette lyder måske som en selvfølge for diverse online shops.
Men hos mange dealsite gennem en længere periode er produkterne på hjemmesiden placeret hos en ekstern producent eller et samarbejdspartnes lager.
Dette behøver ikke være et problem men historie viser os at det forsinker forsendelsen, problematiserer returneringer og forringer den kundeservice der ydes fra Dealsitet. Det forvirrer kunden og tilliden til Dealsites er herved i større grad forsvundet. Det søger CleverDeal.dk at lave om på.

Vi har 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores produkter som selvfølgelig sendes fra vores eget lager og levering foregår yderst hurtigt. Vi sender pakker ud hver dag. Vi sender alt indenfor gadgets som eks. panserglas til iPhones, powerbanks, vandtætte højtalere, magic speakers og panzerglas.

Tilføj din oplevelse

Venligst login eller opret bruger for at tilføje din oplevelse.

Firmaprofil - Bliv synlig på internettet

Videre til værktøjslinje